Özel Günlerde Kokteyl Sohbetleri

Doğum günü kutlaması için farklı bir organizasyon mu düşünüyorsunuz? Ya da sevdiğiniz biri için doğum günü sürprizi planlıyor ama ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Sevdiklerinizle size özel bir doğum günü kokteyl atölyesi aradığınız alternatif kutlama olabilir. Hem kokteyl yapımının keyifli dünyasına adım atıp hem de sevdiklerinizle sıcak bir ev ortamında şahane boğaz manzarası eşliğinde sohbet etmenin keyfine varabilirsiniz. Öğreneceğimiz kokteylleri geniş kokteyl menümüzden birlikte seçiyoruz, ve dilerseniz menü ile uyumlu kokteyl eşlikçileri de servis ediyoruz.

Kokteyl Sohbetleri'nin kapsamı nedir?

  • Kokteyl ekipmanı kullanmayı ve evde kolay bulunabilir doğal malzemelerden alkollü kokteyl tarifleri yapmayı öğreneceksiniz.
  • Klasik ve tamamen bize özel kokteyl tariflerini öğrenirken kokteyl nasıl yapılır sorusuna cevap bulacaksınız.
  • İçkilerin yapım teknikleri, kokteyl çeşitleri, kokteyl yapımı ve kokteyllerin keyifli hikayelerini öğrenirken kokteyl kültürünü keşfe çıkacaksınız.
  • Kullandığımız tüm sos ve şurupları kendimiz taze meyvelerden yapıyoruz ve yapım metotlarını reçeteleri paylaşıyoruz. Yaptığımız tüm kokteyl, sos, şurup ve likörlerin tarifi elinizin altında olacak.
  • Boğaz manzarası eşliğinde şehrin içinde ama bir o kadar da şehrin koşuşturmacasından uzakta bir yerde upuzun bir kokteyl masasının etrafında daha öncekilere benzemeyen bir deneyim yaşayacaksınız.

Talebinizi iletin, size dönelim!